Wie ben ik?

ilse werdler
Ilse Werdler

Mijn naam is Ilse Werdler en ik ben geboren in Utrecht. Inmiddels woon ik al lange tijd in De Bilt met mijn man en twee dochters.
Naast hen zijn muziek, verhalen, gedichten, de natuur, stilte & mooie ontmoetingen belangrijk voor mij. En ik weet niet beter dan dat ik wil tekenen, schilderen en schrijven. Iets in mij zou verschrompelen als ik dat niet zou doen. Na de middelbare school ben ik opgeleid tot grafisch vormgeefster. Lange tijd heb ik als ‘vorm geefster’ gewerkt, in de breedste zin van het woord.
Maar ik wilde meer. Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijn, energie en spiritualiteit. Om het kunstzinnig werken en het werken met mensen en kinderen te professionaliseren ben ik aan de Hogeschool Leiden opgeleid tot kunstzinnig en creatief therapeut.
Als zodanig werk ik nu in mijn eigen praktijk als kunstzinnig coach, maar ook als illustrator en kunstenaar.

Ik hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid en respect: we zijn allemaal anders maar als mens nooit meer of minder dan een ander en we kunnen allemaal van elkaar leren.

Wil je contact met me opnemen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on Pinterest